Kurumiçi Duyurular
Alımlar / İhaleler
Kurumdışı Duyurular
Uşak Üniversitesinden Dünya Sanat Gününe Özel Sergi
15 Nisan 2024, Pazartesi
Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen "15 Nisan Dünya Sanat Günü Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Sergisi" Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi fuaye alanında açıldı.
Üniversitemizde Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi
15 Nisan 2024, Pazartesi
Ramazan Bayramı sebebiyle Uşak Üniversitesinde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.
Rektör Savaş, ‘‘Batı Medeniyetinin Arkasındaki Sır: İslam Bilimi’’ni Anlattı
4 Nisan 2024, Perşembe
Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen "HİKMET" (Hayal-İlim-Kültür-Medeniyet-Eğitim-Teknoloji) projesi kapsamında Uşak Ertuğrul Gazi İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.
Uşak Üniversitesinde “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü”
3 Nisan 2024, Çarşamba
Uşak Üniversitesi Engelsiz Birim Koordinatörlüğü, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı tarafından ‘2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’ etkinliği gerçekleştirildi.
Rektör Savaş, Öğrencilerle İftarda Buluştu
2 Nisan 2024, Salı
Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Üniversitesi Öğrenci Yaşam Merkezinde yer alan yemekhanede iftar yapan öğrencilerle bir araya geldi.
60’ıncı Kütüphane Haftası Kutlandı
2 Nisan 2024, Salı
Uşak Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı 60. Kütüphane Haftası kapsamında "Sürdürülebilirlik ve Savunuculuk" konulu bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.
Uşak Üniversitesi DTS Tasarım Merkezinden Bir Önemli Başarı Daha
29 Mart 2024, Cuma
Uşak Üniversitesi Deri, Tekstil ve Seramik Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (DTS Tasarım Merkezi) Türkiye’nin önemli kurumlarına tasarım yapmaya devam ediyor.
Uşak Üniversitesi Danışma Kurulu, 2024 Yılının İlk Toplantısını Yaptı
29 Mart 2024, Cuma
Uşak’taki kamu kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinden temsilcilerinin katılımıyla sürdürülebilir iş birliğini sağlamak ve tecrübe paylaşımında bulunmak üzere oluşturulan Uşak Üniversitesi Danışma Kurulu, 2024 yılının ilk toplantısını 29 Mart 2024 tarihinde Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi Senato salonunda yaptı.
Uşak Çölyak PKU El Ele Derneğinden Rektör Savaş’a Teşekkür
29 Mart 2024, Cuma
Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş’a Uşak Çölyak PKU El Ele Derneği tarafından üniversite yemekhane menüsüne glutensiz menü seçeneği eklenmesinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.
Etkinlik Takvimi
Öğrenci
26471
Program
252
Akademisyen
881
İdari Personel
355
Sürekli İşçi
238