CD Baskı

Baskı iÅŸlemi sayesinde CD, DVD, Bluray ve USB bellekler son derece modern ve şık bir görünüme kavuÅŸuyor. CD basım iÅŸlemi sayesinde de; CD’leriniz son derece modern ve günümüz koÅŸullarına uyarlanmış biçimlere kavuÅŸuyor. Böylece sadece kulanım açısından deÄŸil; donanım açısından da sizlere son derece şık bir görünüm saÄŸlıyor. Daha çok iÅŸin görsellik boyutu ile alakalı kısmını oluÅŸturan baskı tekniklerinin hepsi ile CD üzeri baskı iÅŸlemini uygulamak son derece kolay ve mümkün oluyor. Ancak bunlar içerisinde en çok kullanılanı ise Serigraf baskı yöntemi oluyor. Sizlerden istenilen ÅŸekilde alınan CD formatları ile kopyalama iÅŸlemine baÅŸlanmaktadır. Yapmış olduÄŸumuz hizmet ile sadece sizin istediÄŸiniz gibi sabit formatta bir baskı iÅŸlemi gerçekleÅŸtirmiyoruz. Bunun yanı sıra; eÄŸer bir fikir sahibi deÄŸilseniz veya kafanız bu konuda karşıksa; son derece modern ve şık tasarımlar ile sizlere fikir vermeye ve bu konuda yardımcı olmaya da çalışıyoruz. Sizinle tasarım fikri konusunda son derece profesyonel bir ekibimiz ilgileniyor ve A?dan Z?ye bütün tasarımların tüm detaylarını sizlere sunuyor.

CD Çoğaltım

CD çoÄŸaltım iÅŸlemi için bizlere sunmuÅŸ olduÄŸunuz CD formatları ile veya sizlerle yapmış olduÄŸumuz fikir alışveriÅŸlerinden sonra kafanızda oluÅŸan CD tasarımları ile birlikte baskı iÅŸleminize baÅŸlıyoruz. Birçok teknik ve çeÅŸit ile bu baskı iÅŸlemini uygularken; hepsinde birinci amacımız sizing memnun kalmanız için günümüz ÅŸartlarına en uygun biçimde bu baskıları oluÅŸturmak oluyor. CD üretim iÅŸleminden sonra direk size teslimat yapmıyoruz. Yine kaliteli bir ekibimiz ile CD veya CD’lerinizi tek tek kontrolden geçiyoruz ve sizlere tertemiz bir ÅŸekilde CD?lerinizi ulaÅŸtırıyoruz. Böylece oluÅŸabilecek tüm sorunların da önüne geçiyoruz. En önemlisi de baskı iÅŸlemimiz ile hiçbir ÅŸekilde hatalı bir baskı sorunu ile asla karşı karşıya kalmayacaksınız. Sizlere en yüksek çözünürlüklerde ve hatta fotoÄŸraf kalitesindeki gibi yüksek çözünürlükte baskı hizmeti sunuyoruz. Bünyemizde yer alan baskı çözünürlükler içerisinde 5760*1440 dpi ile en yüksek çözünürlük kalitesi de yer alıyor.

Makineler aracılığı ile gerçekleÅŸtirmiÅŸ olduÄŸumuz bu iÅŸlem sayesinde artık siz de; rahatlıkla günümüz ÅŸartlarına ve teknolojisine ayak uydurabiliceksiniz. Ayrıca iÅŸlem sonrasında da titiz bir ÅŸekilde kalite kontrol hizmeti uygulayarak; CD kaliteden geçmiÅŸ CD’lerinizi en güvenilir ve kaliteli ÅŸekilde sizlere ulaÅŸtırıyoruz.